RESSOURCER

BLOGS

Læs inspirationsindlæg om Speech Analytics og andre af vores løsninger

Lær af jeres vrede og frustrerede kunder med Speech Analytics

Af Christian Gabriel | Speech Analytics |

Det har aldrig været vigtigtigere at opfange og rette op på de dårlige kundeoplevelser, men det er langt fra sikkert, at jeres kontaktpunktsmålinger opfanger det hele. Læs her om, hvordan Speech Analytics kan identificere samtaler med vrede og frustrerede kunder og hvad I kan bruge det til.

Kæmper I også med manuel opkaldsregistrering? Nu kan Speech Analytics overtage en del af den opgave for jer

Af Christian Gabriel | Speech Analytics |

Som alle servicevirksomheder, beder I sikkert jeres medarbejdere logge og kategorisere de kundeopkald, de tager. Det er en stor opgave, og outputtet er ikke altid så godt som man kunne ønske sig. Læs her om, hvorfor det kan være en god ide at lade Speech Analytics kan overtage opkaldsregistreringen.

Speech Analytics til danske kundecentre – en guide for nybegyndere

Af Christian Gabriel | Speech Analytics |

Når jeg og min kollega, Johanna tager rundt og møder kundecentre i Danmark og resten af Norden, mærkes tydeligt en stigende hype omkring Speech Analytics. Få en introduktion til Speech Analytics og gode råd til, hvad du skal overveje, hvis du tænker på at introducere Speech Analytics i din organisation.

WEBINARER

Se online og on-demand præsentationer af vores løsninger

GAMIFICATION HOS WEBHELP NORDIC

Case study: Hør hvordan Webhelp har reduceret trænings- og oplæringstid og fravær og hævet CSAT  i kundecentret med gamification.

Webhelp er en global markedsleder inden for outsourcing af kundeservice og forretningsprocesser (BPO) har flere end 50.000 medarbejdere. Axcess Nordic hjælper Webhelp med en gamification-løsning fra producenten Centrical

60 minutter
Webinaret er på engelsk

MEDARBEJDERBAROMETER OG eNPS

Hvad gør du som leder, når du ikke længere lige kan gå en tur gennem afdelingen og tage temperaturen på medarbejderstemningen? Se videoen og få en introduktion til to gode ledelsesredskaber, der fortæller dig:

  • Hvem har mest brug for hjælp?
  • Hvad mangler dine medarbejdere her og nu for at kunne levere værdi?
  • Hvordan står det til med deres engagement og loyalitet?

30 minutter
Webinaret er på dansk

 

MANDSKABSPLANLÆGNING I KONTAKTCENTRET 

I dette webinar får I et hurtigt indblik i, hvordan I med et godt Workforce Management-system kan løfte vagtplanlægningen fra en triviel og tung manuel opgave til en værdiskabende ressourcestyring til glæde for både virksomheden, medarbejderne og kunderne.

45 minutter
Webinaret er på engelsk

KUNDEHISTORIER

Sådan bruger kunderne vores løsninger

Sådan bruger Forca Speech Analytics til at styrke den gode medlemsoplevelse (Danske tekster)

Sådan bruger Forca Speech Analytics til at styrke den gode medlemsoplevelse (Danske tekster)

Medlemsservice outsourcer/Liv og Pension

I denne video deler Nicholas Huth Skjoldborg Reim, chef for Medlemsuniverser, hvordan Forca bruger Speech Analytics som et strategisk værktøj, og giver 4 eksempler på, hvordan Speech Analytics understøtter Forcas forretningsmodel og ikke mindst den gode medlemsoplevelse ved at: 

1) Reducere genkald 2) Optimere dialogprogrammer 3) Forbedre innovationsprocesser 4) Højne kundetilfredshed ved at understøtte service recovery-processer. Videoen er en optagelse fra CX Day Event i Copenhagen. Danske undertekster. 

Læs mere om Speech Analytics

Speech Analytics i Topdanmark

Speech Analytics i Topdanmark

Forsikring og pension

I denne video, deler Minna Olesen, customer insights manager, Topdanmark Forsikring og Pension, sine erfaringer med Verint Speech Analytics.

”Vi bruger Speech Analytics til at efterprøve medarbejdernes og forretningens mavefornemmelse på en gang. I stedet for at handle på baggrund af, hvad nogle enkelte medarbejdere oplever i kontaktcentret, ser vi nu på data og på, hvor mange kunder der rent faktisk ringer om det ene eller andet. Vi kan se, at samtaler, som får gode evalueringer, kun skaber halvt så mange genkald som de, der får dårlige evalueringer.”

Læs mere om Speech Analytics

Markant forbedring med Workforce Management hos Krifa

Markant forbedring med Workforce Management hos Krifa

Fagforening

I efteråret 2020 valgte Krifa i samarbejde med Axcess Nordic at implementere Verint Workforce Management og Verint Performance Management. Løsningen har givet langt større fleksibilitet for både vagtplanlæggere og medarbejdere, og efter blot 1 år er medarbejdernes generelle tilfredshed med vagt-planlægningen i gennemsnit på 9,5 ud af 10 mulige.

Læs mere om Workforce Management

EVENTKALENDER

Se datoer og detaljer om konferencer, events og morgenbriefinger og links til tilmelding

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Cookie- og privatlivspolitik

Følg os:

Kontakt os