Gamification

At konkurrere mod hinanden gør ikke alene hverdagen sjovere i kundecentret. Det hæver også lysten til at gøre en indsats. Med Gamification får I en sjov og inspirerende platform for følge og hylde hverdagens små forbedringer ved at udnytte elementer fra computerspillenes verden.

Men tag ikke fejl, Gamification er mere end en sjov gimmick, det er et effektivt værktøj til at understøtte virksomhedens mål og en højere medarbejdertilfredshed.

Fordele 

  • Gør det let at engagere medarbejderne i sjov konkurrencer/spil om alt det, I alligevel måler dem på
  • Konkurrer fx om at tage flest af de rigtige e-læringskurser, hvem der betjener flest kunder rigtigt første gang, eller hvem der gennemfører flest salg
  • Giver adgang til sjove ’spiluniverser’, som hæver medarbejdernes oplevelse af konkurrenceelementet væsentligt
  • Konkurrencerne er opbygget som klassiske computerspil, fx som racerløb, om at opbygge virtuelle byer eller som sportskampe

Business cases

Gør det lettere at løfte præstationerne

Det kan ikke komme bag på nogen, at lidt sund, konkurrence i hverdagen kan give præstationen et løft. Det gælder uanset, hvor man arbejder, og derfor også i kundecenteret. De fleste kundecentre har derfor alle dage eksperimenteret med forskellige former for konkurrencer. Med Gamification gør I det blot lettere for jer selv at udnytte dette greb og vores erfaringer viser, at det virker.

Engagerer alle i at nå jeres strategiske mål

Set fra kundecentermedarbejderens stol, kan det nogle gange være svært at koble ledelsens strategiske mål med hverdagens opgaver. Og derfor også svært at engagere sig rigtigt i. Gamification er en måde at oversætte målopfyldelsen til noget konkret og målbart – og sjovt.

Styrker arbejdsglæden

Det er helt banalt, men Gamification er en måde at transformere ’performance management-øvelser’ til sjove og engagerende oplevelser for den enkelte og for teamet. Der er mange eksempler på, at sjove, involverende konkurrencer øger arbejdsglæden. Både fordi det bliver sjovere at udføre det samme arbejde, og for medarbejderne i højere grad vil føle, at deres indsats værdsættes og bliver synliggjort.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer