KUNDEHISTORIER

Sådan bruger kunderne vores løsninger

Sådan arbejder Topdanmark med Axcess Nordics og Verints løsninger

Sådan arbejder Topdanmark med Axcess Nordics og Verints løsninger

Insurance

Læs om, hvordan Topdanmark Forsikring og Pension benytter en række spændende løsninger fra Axcess Nordic og Verint til at opnå en 360-graders indsigt i kundeoplevelsen for bedre at forstå kundernes behov, adfærd og præferencer.

Speech Analytics i Topdanmark

Speech Analytics i Topdanmark

Insurance

I denne video, deler Minna Olesen, customer insights manager, Topdanmark Forsikring og Pension, sine erfaringer med Verint Speech Analytics.

”Vi bruger Speech Analytics til at efterprøve medarbejdernes og forretningens mavefornemmelse på en gang. I stedet for at handle på baggrund af, hvad nogle enkelte medarbejdere oplever i kontaktcentret, ser vi nu på data og på, hvor mange kunder der rent faktisk ringer om det ene eller andet. Vi kan se, at samtaler, som får gode evalueringer, kun skaber halvt så mange genkald som de, der får dårlige evalueringer.”

Om os

Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S

Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup

info@axcessnordic.com

+45 70 26 41 41

CVR: 34082863

Salgs- og leveringsbetingelser

Følg os:

Kontakt os