KUNDEHISTORIER

Sådan bruger kunderne vores løsninger

Sådan arbejder Topdanmark med Axcess Nordics og Verints løsninger

Sådan arbejder Topdanmark med Axcess Nordics og Verints løsninger

Insurance

Læs om, hvordan Topdanmark Forsikring og Pension benytter en række spændende løsninger fra Axcess Nordic og Verint til at opnå en 360-graders indsigt i kundeoplevelsen for bedre at forstå kundernes behov, adfærd og præferencer.

Læs mere om Speech Analytics

Speech Analytics i Topdanmark

Speech Analytics i Topdanmark

Insurance

I denne video, deler Minna Olesen, customer insights manager, Topdanmark Forsikring og Pension, sine erfaringer med Verint Speech Analytics.

”Vi bruger Speech Analytics til at efterprøve medarbejdernes og forretningens mavefornemmelse på en gang. I stedet for at handle på baggrund af, hvad nogle enkelte medarbejdere oplever i kontaktcentret, ser vi nu på data og på, hvor mange kunder der rent faktisk ringer om det ene eller andet. Vi kan se, at samtaler, som får gode evalueringer, kun skaber halvt så mange genkald som de, der får dårlige evalueringer.”

Læs mere om Speech Analytics

Webhelp reducerer onboarding-tid med 50 %

Webhelp reducerer onboarding-tid med 50 %

Customer Service Outsourcer

“Tidligere oplevede vi et fald på 5-6 % i både kundetilfredshed og performance, når vi onboardede og oplærte nye ansatte. Nu er der stort set ingen nedgang og de begynder at skabe værdi dobbelt så hurtigt,” siger Fredrik Jakobsson, Global Program Development Manager.

Læs mere om Gamification

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Cookie- og privatlivspolitik

Følg os:

Kontakt os