Webinarer

Se online og on-demand præsentationer af vores løsninger

GAMIFICATION HOS WEBHELP NORDIC

Case study: Hør hvordan Webhelp har reduceret trænings- og oplæringstid og fravær og hævet CSAT  i kundecentret med gamification.

Webhelp er en global markedsleder inden for outsourcing af kundeservice og forretningsprocesser (BPO) har flere end 50.000 medarbejdere. Axcess Nordic hjælper Webhelp med en gamification-løsning fra producenten Centrical

60 minutter
Webinaret er på engelsk

MEDARBEJDERBAROMETER OG eNPS

Hvad gør du som leder, når du ikke længere lige kan gå en tur gennem afdelingen og tage temperaturen på medarbejderstemningen? Se videoen og få en introduktion til to gode ledelsesredskaber, der fortæller dig:

  • Hvem har mest brug for hjælp?
  • Hvad mangler dine medarbejdere her og nu for at kunne levere værdi?
  • Hvordan står det til med deres engagement og loyalitet?

30 minutter
Webinaret er på dansk

MANDSKABSPLANLÆGNING I KONTAKTCENTRET 

I dette webinar får I et hurtigt indblik i, hvordan I med et godt Workforce Management-system kan løfte vagtplanlægningen fra en triviel og tung manuel opgave til en værdiskabende ressourcestyring til glæde for både virksomheden, medarbejderne og kunderne.

45 minutter
Webinaret er på engelsk

RECORDING MED SKYPE FOR BUSINESS

Anvender I Skype for Business i jeres kunde- eller borgerkommunikation? Lær, hvordan I kommer i gang med at optage og arkivere dialogen. Andras Kis-Benedek, fra Verint/Verba giver en introduktion til en unik optageløsning.

45 minutter
Webinaret er på engelsk

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Cookie- og privatlivspolitik

Følg os:

Kontakt os