Mandskabsplanlægning

Selv om Microsoft Excel og manuelle procedurer benyttes i vidt omfang til mandskabsplanlægning, vil de fleste nok også indrømme, at det ikke er optimalt. Et professionelt Workforce Management-system, letter arbejdet med ressourcestyringen og ændrer disciplinen fra en sur pligt til noget, der potentielt kan frigøre ressourcer til noget mere værdiskabende.

Og fordi værktøjet samtidig engagerer medarbejderne i planlægningen, oplever brugerne af Mandskabsplanlægning typisk en ægte synergieffekt: Højere medarbejdertilfredshed, mere effektiv kundeservice og øget kundetilfredshed.

Fordele 

  • Byg præcise prognoser på minutter – ikke dage
  • Understøtter regelbaseret automation, så arbejdsskemaer bygges på minutter
  • Reducer overforbrug af medarbejdere i kontaktcenteret
  • Brug historiske data til at forudse top og bund i mængden af telefonopkald
  • Ændr i systemet i realtid, så man fx kan tilbyde overtidsarbejde på dagen og lade agenter vælge i systemet.
  • Involver jeres medarbejdere i kontaktcenteret ved at give dem indsigt i deres indsats
  • Understøtter Apple IOS og Android-enheder, så jeres medarbejdere kan se og interagere med arbejdsplanen på mobilen/ tablet

Business cases

Undgå overbooking af ressourcer

Alle kontaktcentre oplever udsving i arbejdsmængden (telefon, chat, e-mails etc.), så prognoser og planlægning af ressourcer er altafgørende for at ramme den rette bemanding. Løsningen hjælper med at undgå unødvendig overbemanding.

Højere kundetilfredshed

Kundetilfredshed er et vigtigt parameter for alle moderne virksomheder. Lange svartider giver dårlige kundeoplevelser og utilfredshed. Hvis jeres kunder skal opleve en hurtig og effektiv håndtering af kundehenvendelser, er det vigtigt, at I har et godt planlægningsværktøj, der sikrer, at det rette antal medarbejdere er klar når behovet er der.

Engager dine medarbejdere og skab forhøjet produktivitet

Giv medarbejderne større mulighed for at designe deres eget arbejdsskema, og giv dem mulighed for at bytte vagter og tage ekstra vagter, uden at bruge kostbar ledelsestid til styring og kommunikation. Udnyt samtidig værktøjet til at opmuntre til videreuddannelse og sund konkurrencekultur ved at indføre elementer af såkaldt ’Gamification’ i organisationen. Alt dette kan have positiv effekt på både medarbejdertilfredshed og give bedre kundeoplevelser.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer