Vær tættere på dine medarbejdere – også når de arbejder hjemme

Hvad gør du som leder, når du ikke længere lige kan gå en tur gennem afdelingen og tage temperaturen på medarbejderstemningen? Med Axcess Nordics Medarbejderbarometer og eNPS-måling får du et rigtig godt ledelsesredskab, der fortæller dig:

  • Hvem har mest brug for hjælp?
  • Hvad mangler dine medarbejdere her og nu for at kunne levere værdi?
  • Hvordan står det til med deres engagement og loyalitet?

 

Kontakt os nu og kom i gang i løbet af ugen

Vi har gjort det let at komme i gang og sammensat to løsninger, som kan benyttes hver for sig eller kombineres. Vores Medarbejderbarometer er en effektiv trivselsundersøgelse, målrettet medarbejdere, der arbejder hjemmefra.

Barometeret kan fungere alene eller kombineres med en såkaldt eNPS-måling, der giver vigtig viden om dine medarbejderes engagement og loyalitet.

eNPS er en videreudvikling af den bredt anerkendte Net Promoter Score, der bl.a. giver jer mulighed for at måle jer mod andre virksomheder og organisationer.

Om Medarbejderbarometer

COVID-19 ændrede på et splitsekund hverdagen for os allesammen, og vi har nu haft nogle ugers øvelse i at omstille os til nye vaner og rutiner. Axcess Nordic har brugt tiden på at udvikle en løsning, som kan komme dig til hjælp. Formåle er at sikre, at du kan følge dine medarbejdere tæt, selv om de sidder derhjemme – og sikre, at du ikke overser akut behov for hjælp.

Det får du:

  • Online spørgeskema med 3 nøglespørgsmål til medarbejdere
  • Daglig eller ugentlig udsendelse
  • Alerts og live rapportering til nærmeste leder via online dashboard

Om Employee Net Promoter Score

Employee Net Promoter Score eller eNPS er en værdifuld medarbejderundersøgelse, som hviler på samme fundament som den internationalt anerkendte Net Promoter Score. Grundideen er, at I ved at spørge til medarbejdernes lyst til at anbefale jeres virksomhed eller organisation til andre som et godt sted at arbejde, får et af de stærkest mulige mål for jeres medarbejderes engagement og loyalitet.

Læs evt. mere om eNPS her.

Det får du

  • En eNPS-måling kan både gennemføres som enkeltstående måling eller på løbende basis – fx månedligt, kvartalsvist eller halvårligt.
  • Hos Axcess Nordic kan vi gennemføre målingen for jer via et online spørgeskema distribueret på mail eller SMS til medarbejdere i målgruppen for målingen.
  • Resultater rapporteres i en analyserapport (enkeltstående måling) eller via vores online rapporteringsportal GEMBA (løbende måling).
  • Ved en løbende måling er resultater tilgængelige i vores rapporteringsportal umiddelbart efter medarbejderen har afgivet sin feedback. Det giver dig mulighed for at handle hurtigt og relevant.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Cookie- og privatlivspolitik

Følg os:

Kontakt os