Text Analytics

– Automatisér analysen af jeres e-mails, chats, sociale medier m.m.

Text Analytics giver jer fuld indsigt i jeres digitale kundekontakt som fx e-mail, webchat, sociale medier, spørgeskemaundersøgelser og kundepaneler.

Der er tale om en overbygning til Speech Analytics og designet til det moderne omnichannel kontaktcenter, der ønsker et samlet overblik over kommunikationen på tværs af kanalerne. Text Analytics gør det muligt at undersøge henvendelsessårsager, forventninger, kundeoplevelse og medarbejderhåndtering.

Med Text Analytics kan du afdække skjulte mønstre i store mængder kommunikation, og identificere og reagere på nye kundespørgsmål og -problemer, når de opstår. I kan også vælge at fokusere udelukkende på medarbejdernes svar, for at undersøge, hvordan henvendelserne håndteres.

Fordele

  • Automatisere kvalitetskontrollen
  • Afdække forbedringspotentiale inden for stort set hvad som helst
  • Løbende overvågning
  • Omfangsbestemme problemer
  • Spotte og reagere på trends, når de opstår
  • ’Google’ eksempler på kommunikation om specifikke emner
  • Teste nye produkter, services, priser etc.
  • Konkurrentovervågning

Business cases

Automatisere kvalitetsstyring
Mange virksomheder bruger mange ressourcer på at kontrollere kvaliteten af den skriftlige kommunikation, herunder at udvælge og gennemlæse e-mails, chat, kundekommentarer med mere. Andre gør det ikke tilstrækkeligt, fordi opgaven er så stor. Text Analytics kan automatisere en stor del af dette arbejde.
Undgå unødvendigt lange dialoger
For lange e-maildialoger er en omkostning for virksomheden. Kortlæg årsagerne, beregn jeres omkostning ved disse dialoger, iværksæt forbedringer og mål effekten.
Reducer churn
Identificer kommunikation, hvor kunder er stærkt utilfredse, sæt et churn-team til at kontakte kunderne og mål effekten. Kortlæg årsagerne og iværksæt fremadrettede forbedringer og mål effekten.
Mere selvbetjening
Identificer og omfangsbestem henvendelser, hvor jeres selvbetjeningsløsninger ikke har slået til. Kortlæg årsagerne til, at kunder ikke lykkes. Iværksæt forbedringer og mål effekten.
Overhold kommunikationspolitikken
Bruger medarbejderne de rette ord og vendinger, når de svarer kunderne? Undersøg om kommunikationspolitikken overholdes. Find inspiration til konkrete forbedringsinitiativer og brug Text Analytics til at monitorere forbedringen.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Cookie- og privatlivspolitik

Følg os:

Kontakt os