Verint Systems

Axcess Nordic har leveret løsninger fra Verint Systems siden 2011. Verint systems har en bred palet af løsninger til det moderne kundecenter. Værktøjer til at effektivisere arbejdet (fx mandskabsplanlægning og kommunikationscenter), forbedre kundekommunikationen (fx Quality Management), levere operationelle indsigter (fx Speech Analytics) og regulære kommunikationssystemer.

Verint Systems er en global markedsleder inden for det, man typisk kalder WFO (Work Force Optimization) og WFM (Workforce Management), og flere end 10.000 virksomheder og organisationer i over 180 lande – herunder 80 % af Forbes Fortune 100-virksomheder – benytter løsninger fra Verint Systems.

Ifølge både Gartner Magic Quadrant og Forrester Wawe er Verint blandt de 3 ledende aktører inden for WFO.

Axcess Nordic sælger og implementerer løsninger på vegne af Verint Systems i de nordiske lande og har status som Platinium Partner (højest mulige partnerstatus), hvilket kræver både et særdeles bredt og dybt kendskab til løsningerne.

Calabrio

Calabrio tilbyder en suite inden for det, man kalder Workforce Optimization (WFO), og tilbyder løsninger for både små og mellemstore virksomheder, store enterprise-virksomheder samt offentlige organisationer.

Calabrios løsninger har den fordel at de både kan tilbydes lokalt installeret, via cloud og som hybrid.

Calabrio tilbyder værktøjer til at effektivisere arbejdet (fx mandskabsplanlægning og performance managent), forbedre kundekommunikationen (fx Quality Management) og Compliance Recording til at optage kundesamtaler.

Ifølge både Gartner Magic Quadrant og Forrester Wawe er Calabrio en af de 3 ledende aktører inden for WFO, og Calabrios løsninger kendetegnes ved at være meget intuitive og lette at anvende.

Axcess Nordic sælger og implementerer løsninger på vegne af Calabrio i de nordiske lande og har status som Platinium PLUS-partner (højest mulige partnerstatus), hvilket kræver både et særdeles bredt og dybt kendskab til løsningerne.

AVAYA

Axcess Nordic har indgået partnerskab med Avaya for at kunne tilbyde certificeret konsulentbistand. Vi sælger, implementerer, supporterer og rådgiver om Workforce Optimization (WFO) og Workforce Management (WFM)-løsninger til Avaya-platforme.

Avaya indgår i et strategisk partnerskab med Verint Systems. Det betyder, at hvis I benytter en Avaya-platform, kan I købe WFO-og WFM-løsninger fra Verint Systems via Avaya. Det giver jer adgang til best-in class-løsninger og direkte support. 

Avaya er en global markedsleder inden for IP-telefoni, collaboration og kontaktcenterløsninger. Gennem de sidste 10 år er der implementeret Avalya-løsninger for flere end 4,5 million kundecentermedarbejdere verden over. 

I de nordiske lande spiller Avaya en dominerende rolle, især inden for kontaktcenterløsninger. 

Axcess Nordic er certificeret Avaya-partner.

CISCO

Axcess Nordic har en fokuseret tilgang til at understøtte Ciscos collaboration-løsninger, der bl.a. indebærer en række løsninger der kan fungere ovenpå et Cisco baseret telefoni- og kontaktcenter setup. Således tilbyder vi b.l.a. certificeret konsulentbistand, og har ret til at sælge, implementere, supportere og rådgive inden for Workforce Optimization (WFO) og Workforce Management (WFM)-løsninger til Cisco-platforme.

Cisco har indgået strategisk partnerskab med både Calabrio og Verint Systems, som gør, at man som Cisco-kunde kan købe WFO- og WFM-løsninger fra både Calabrio og Verint systems via Cisco, og på den måde få adgang til best-in class-løsninger, der er kompatible og kan supporteres direkte. Løsninger kan købes som Cisco-OEM eller via det såkaldte Cisco Solution Plus program.

Cisco er en global markedsleder indenfor IP-telefoni, video, collaboration og kontaktcenterløsninger.

Microsoft

Hos Axcess Nordic er vi meget opmærksomme på, at Microsofts løsninger inden for collaboration (fx Skype for Business og Office 365 med Skype) er collaboration-løsninger, som vinder frem i de nordiske lande. Derfor tilbyder vi også værktøjer, der understøtter disse platforme, fx Compliance Recording.

Derfor tilbyder vi også vores løsninger til disse platforme, det gælder fx Compliance Recording. Her kan vi tilbyde at optage en Microsoft-baseret kommunikation, som fx kunne være Skype chat, voice, tekst- og email-interaktioner samt skærmdata med en løsning baseret på Verint Systems.

For nærmere information, se evt.:

https://www.verba.com/solutions/compliance/skype-for-business-recording/

Axcess Nordic er klar til at tale med Microsoft-kunder om jeres krav og ønsker til Workforce Optimization (WFO).

IPC

Pålidelig kommunikation er nøglen til en effektiv arbejdsstation, når finanshuses og energiselskabers trading-afdelinger handler på de globale markeder.

Her hører IPC til blandt de globale markedsledere inden for informations- og kommunikationsteknologi til trading floors, som er kendt for at kunne tilfredsstille selv de mest krævende traders.

Axcess Nordic og IPC har været partnere i mere end 10 år og leverer og supporterer i dag IPC’s løsninger til flere nordiske finans- og energiselskaber, som benytter IPC som en moderne og effektiv kommunikationsplatform.

SBFI

SBFI har bygget et solidt brand op som leverandør af specialbyggede borde og opbevaringsløsninger til trading floors og kontrolrumsmiljøer. SBFI’s borde er konstruerede til at kunne tilbyde både plads, køling og opstilling til den mest krævende trader-arbejdsplads.

Axcess Nordic og SBFI har arbejdet sammen i mere end 10 år om at levere de mest moderne og professionelle løsninger til det nordiske finans- og kontrolrumsmarked.

Amulet Hotkey

Amulet Hotkey leverer compute, performance, fleksibilitet og skalerbarhed til arbejdsstationer og desktop-infrastruktur i en kvalitet, som imødekommer de mest krævende arbejdsstationer. Derfor har Amulet Hotkey relevante løsninger til især trading floors og kontrolrum, som typisk har høje krav til hastighed, redundans og multiple skærme der alle skal fungere optimalt.

Axcess Nordic og Amulet Hotkey har arbejdet sammen siden 2013 om at levere løsninger til det nordiske marked.

Verint Verba

Verint Verba er en high-end enterprise trading og collaborations compliance platform for den finansielle sektor.

Verint Verba løsninger opfylder kravene til communication compliance som finansielle institutioner, banker og andre med trading floor aktiviteter skal leve op til. Derunder supporteres trading floor kommunikationsløsninger, såsom IPC og BT.

Verint Verba er også et perfekt match til Microsoft, med direkte integrationsmuligheder til Skype For Business og dermed mulighed for optagelse af alle kommunikationstyper, såsom tale, video, chat, skærm m.v.

Axcess Nordic har været partner med Verint Verba siden 2017, hvor Verint opkøbte Verba. Verba er nu en del af Verints suite af løsninger. Vi har uddannet vores konsulenter og er i dag parate til at hjælp det nordiske marked i gang med at bruge løsningenerne.

Centrical (tidligere GamEffective)

Centrical er en markedsledende løsning indenfor performance og e-learning, der udnytter spilmekanismer til at engagere brugerne og sikre øget performance og indlæring. Løsningen er fokuseret på kontaktcenter miljøer, men er også bredt anvendt indenfor fx retail sektoren.

Centrical har nydt anerkendelse fra Gartner og store globale virksomheder såsom Microsoft har taget løsningen til sig.

Centrical tilbyder real-time feedback på personlige mål (KPI`er), benchmarker disse med tidligere resultater og/ eller kollegaer. Løsningen engagerer brugeren til at forbedre sig og tilbyder relevante læringsmuligheder (e-learning) som kunden selv stiller til rådighed via platformen. På mange måder kan løsningen sammenlignes med din personlige fitness tracker, bare på dit arbejde.

Centrical handler om performance og læring. Kombineres de to er det særdeles kraftfuldt og demonstrer sin værdi hos kunder der anvender løsningen. Performance baseret læring, baseret på real-time performance data. Løsningen pusher relevant indhold og microlærings aktiviteter til de rette medarbejdere på de rette tidspunkter, for at maksimere læringen og resultaterne hos den enkelte.

Axcess Nordic har været partner med Centrical siden 2018. Vi har uddannet vores konsulenter og er i dag parate til at hjælp det nordiske marked i gang med at bruge løsningenerne.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer