Co-browsing

Det er ingen hemmelighed, at mange kunder ringer til kundecentret – eller starter en chat-session – fordi de er kørt fast på jeres hjemmeside. Det hører dermed med til et moderne kundecenters opgaver at hjælpe kunderne med at betjene sig selv.  

Både fordi det nu engang er sådan, nogle kunder helst vil have det. Og fordi kunden måske så næste gang kan klare sig uden at ringe, når I hjælper dem til at forstå jeres selvbetjeningsløsning. Med Co-browsing får i et værktøj, så I kan se kundens skærm, hvilket gør det meget lettere at hjælpe kunden rigtigt.

Løsningen kræver, at I har Engagement Management

Fordele 

  • Kunden og medarbejderen kan browse på den samme hjemmeside samtidigt
  • Gør muligt at hjælpe kunden mens han eller hun er i gang med at betjene sig selv
  • Kan startes op via chat eller telefonopkald
  • Alle medarbejdere kan hjælpe kunder med at udfylde komplekse online transaktioner
  • Medarbejderen kan kommunikere med kunden undervejs 

Business cases

Løs kundens problem med at bruge jeres selvbetjening

Med Co-browsing ser agenten og kunden den samme webside. Agenten kan se kundens musemarkør, og hvad kunden indtaster. Dermed kan agenten hjælpe kunden med at udfylde formularer korrekt eller komme ind på de rette sider. 

Mere selvbetjening

Når I viser kunden, hvad han eller hun skal gøre for at klare sig selv, er der en god mulighed for, at kunden klarer sig selv næste gang.  En Co-browsing-løsning vil derfor hjælpe jer med at øge andelen af selvbetjening.  

Øge kundetilfredsheden og anbefalingslysten

Kunder sætter pris på hurtigt og effektiv behandling. Det gælder også, når de har et problem med jeres selvbetjening og ringer jer op for hjælp. Co-browsing sætter medarbejderen i stand til hurtigere at forstå kunden problem og løse det. Og sparer fremover samme kunde for at ringe jer op om det samme.  

Rigtigt første gang

Når begge parter kigger på det samme, er der en god chance for at løse hele kundens udfordring ved jeres selvbetjeningsløsning i et hug. Mange virksomheder har et strategisk mål om at gøre kunden færdig første gang, og det støtter Co-browsing, og udbyttet bør resultere i færre genkald fra kunderne om det samme 

Kortere samtaler og chat-sessioner

Co-browsing gør det nemmere og dermed også hurtigere for kunden at forklare, hvad han eller hun ser på skærmen og for medarbejderen at forstår problemet og forklare en løsning. Udbyttet ved en Co-browsing-løsning vil derfor være kortere samtaler og chat-sessioner i disse situationer. 

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer