Succes med selvbetjening

Selv de bedste selvbetjeningsløsninger kan skabe opkald til kundeservice fra kunder, der går i stå undervejs. Det er uheldigt af flere grunde:

  • Det hindrer jer i at være så digitale, som I ønsker
  • Det er en unødvendig omkostning for kundecentret
  • Det giver kunden unødvendigt besvær med at ringe op
  • Det kan resultere i utilfredshed, fordi kunden ikke lykkes med at benytte sin foretrukne kanal

 

Hvis I allerede anvender Knowledge Management til at præsentere den rette viden på rette tidspunkt for jeres medarbejdere, kan I gøre det samme over for kunderne.  Knowledge Management gør det muligt for jer at præsentere relevant information til kunderne på rette tidspunkt, mens de er i gang med jeres selvbetjeningsløsning.

Business cases:

 

Bedre ROI for jeres digitale løsninger

Selvbetjeningsløsninger kan være bekostelige, og derfor er der økonomi i at sikre, at de bliver brugt optimalt. Bruger I Knowledge Management til at hjælpe jeres kunder, vil flere gennemføre deres forsøg på selvbetjening. Det giver jer en mulighed for bedre ‘return on investment’ for jeres digitale investeringer.

Besparelse for kundecentret

Færre såkaldte ’failure calls’ fra kunder, der forgæves har forsøgt at klare sig selv, repræsenterer naturligvis en potentiel besparelse for kundecentret. Har I Speech Analytics, kan I opgøre, hvor mange opkald i modtager før og efter I har indført Knowledge Management i forbindelse med jeres selvbetjeningsløsninger.

Øg kundetilfredsheden

De kunder, der vælger at forsøge at klare sig selv, gør det med et formål. Så det handler om at blive dygtigere til at sikre, at flere kunder fuldfører deres mission på nettet. Det vil forebygge utilfredshed og oplevelsen af unødvendigt besvær.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer