Knowledge Management

Mange virksomheder har skrevet begreber som ’rigtigt første gang’ ind i strategien for kundecentret. Problemet er bare, at det i en hektisk hverdag kan være svært for den enkelte medarbejder at finde de rigtige oplysninger. Ikke fordi virksomheden stiller for få informationer og instruktioner til rådighed – men tværtimod fordi der er for mange.

Det problem løser Knowledge Management, som giver jer mulighed for at ’google’ i både intranettet, og hvor I ellers placerer informationerne og straks finde den relevante hjælp frem til medarbejderen, så han eller hun kan gøre samtalen helt færdig.

Fordele 

  • Vidensdeling strømlines på tværs af roller (leder, medarbejder etc.)
  • Nedbringer tiden til at finde svarerne på kundernes spørgsmål
  • Del virksomhedens viden på en effektiv måde
  • Styrker ambitioner om en høj kundetilfredshed
  • Øger produktiviteten hos kontaktcenter medarbejderen
  • Konsistens i svarerne på tværs af kanaler (Hjemmeside, telefonen, chat etc.)
  • Nedbring træning og uddannelse af nye medarbejdere
  • Workflow til at styre videns opbyggelse, håndtering og deling

Business cases

Reducer samtalernes længde

Lange kundesamtaler kan skyldes, at medarbejderen mangler de rette informationer og må lede efter dem på intranettet eller hjemmesiden. I de situationer, kan Knowledge Management kan hjælpe med at nedbringe samtaletiden.

Højere kundetilfredshed

Når kunder ringer for at få svar på et spørgsmål, løst et problem eller få et tilbud, forventer de, at medarbejderen kan hjælpe dem straks. Når medarbejderen ikke kan svare, er det derfor en kilde til utilfredshed. Knowledge Management kan bidrage til at eliminere denne kilde til utilfredshed.

Nedbring on-boarding tiden for nye medarbejdere

Nye medarbejdere skal altid trænes, uddannes og sættes ind i systemer, før de kan træde ind i rollen og være værdifulde for organisationen. Ved at give de nye kolleger adgang til Knowledge Management, nedbringer I indkøringstiden.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer