Genkend jeres kunder på stemmen

Det forlænger jeres kundesamtaler, når kunderne skal identificere sig med personnummer og kontrolspørgsmål, før I kan hjælpe dem. Altid vil der være en flig af tvivl om, hvorvidt det er den rigtige kunde, I taler med.

Med stemmegenkendelses-software (Voice Identity Authentication) kan I lade systemet identificere kunden alene med sin stemme, lidt lige som en iris-scanner identificerer en person alene ved at undersøge øjeæblet, og springe direkte til samtalen. Det er naturligvis en win-win-situation, for det sparer tid, øger sikkerheden og giver kunden en bedre oplevelse.

Business cases:

 

Kortere samtaler

Når kunden automatisk identificerer sig selv blot ved at bruge sin stemme, er der mulighed for at skære en del af samtaletiden. Stemmegenkendelse kan derfor være en kilde til at reducere det antal mandetimer, der skal til for at servicere jeres kunder.

Kundetilfredshed

Hvis der går for lang tid i starten af en samtale med at identificere kunden og stille kontrolspørgsmål, kan det være en kilde til øget utilfredshed. Skærer I derimod dette element ned til et absolut minimum, forbedrer I også muligheden for at fokusere på at skabe effektiv kundeservice og gode kundeoplevelser. Og sidste ende øger I muligheden for at skabe mere tilfredse kunder.

Øg sikkerheden

Der er altid en risiko ved manuelle sikkerhedsprocesser, det gælder også, når I beder jeres kunder besvare sikkerhedsspørgsmål for at identificere sig. Med stemmegenkendelse øger I sikkerheden for at I taler med den rette person.

Spar tid på kvalitetssikring

Nogle virksomheder bruger uforholdsmæssigt meget tid på at kvalitetskontrollere og dokumentere, at de overholder lovgivning og regler for at udlevere personfølsomme oplysninger til kunder, der ringer til dem. Med Voice Identity Authentication kan I minimere de manuelle processer i den forbindelse, fordi alle kunder bliver identificeret korrekt, når de ringer.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer