Mål jeres kundetilfredshed

Det er ved at være normalt, at virksomheder indsamler feedback fra kunderne i mange for skellige kanaler: e-mail-undersøgelser, kundepaneler, sampling fra messer og butikker, hjemmesiden og selvfølgelig i forbindelse med telefonopkald. Mange virksomheder oplever desværre også, at alle disse mange informationer er svære at arbejde med, og at megen viden går tabt, netop fordi de er indsamlet så forskelligt.

Dette er ekstra kritisk, da kunder generelt er mindre og mindre villige til at besvare tilfredshedsundersøgelser. Løsningen er at distribuere alle undersøgelser fra samme værktøj, der giver jer giver jer adgang til at arbejde med alle besvarelser på en gang på tværs af kanaler og uanset tidspunktet for indsamlingen.

Fordele

 • Et effektivt værktøj til at styre og analysere alle jeres kundeundersøgelser
 • Løbende kontaktpunktsmålinger
 • Ad hoc-undersøgelser
 • Kundepanel
 • Løbende monitorering af udviklingen i kundernes forventninger og oplevelser med jer
 • Sikre ensartede spørgsmål på tværs af kanaler
 • Alle survey-typer fra en og samme løsning
 • Understøttelse af IVR, e-mail, SMS, Web, SoMe fra én og samme løsning
 • Intuitivt og brugervenligt værktøj
 • Kan kombineres med og tilføje ekstra værdi til de andre WFO-løsninger, fx Quality Management, Speech Analytics, Performance Management og Voice Recording
 • Indbyggede standardrapporter, der giver ledelsen hurtigt overblik

Business cases

Spar tid i analysearbejdet
Virksomheder indsamler i dag ofte customer feedback via en række forskellige værktøjer i forskellige kanaler. Det gør arbejdet med at samle data besværligt, og mange oplever i dag at bruge uforholdsmæssigt meget tid på at bearbejde data i Microsoft Excel.

Ved at samle alle undersøgelser og data i samme system vil i derfor opleve, at analysearbejdet bliver væsentligt lettere og mindre tidskrævende.

Aktiver alle jeres feedbackdata på en ny måde
Det er ikke usædvanligt at virksomheder i realiteten ikke udnytter alle de feedback-data, de indsamler. Simpelthen fordi de indsamler dem i forskellige systemer og ender med at ligge passivt i forskellige regneark.

Ved at samle indsamlingen i samme system vil I opleve at kunne aktivere og genanvende besvarelser fra alle jeres kundeundersøgelser. Hvilket både giver jer en højere volumen at arbejde med, og en sikkerhed for, at I faktisk får kigget på alle jeres data.

Reducer churn
Identificer kundeinteraktioner, hvor kunder er stærkt utilfredse og giver udtryk for det i en undersøgelse. Sæt et churn-team til at kontakte kunderne og mål effekten. Kortlæg årsagerne og iværksæt fremadrettede forbedringer og mål effekten.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer