SoMe-kundeservice

Der er ikke noget nyt i, at kunder forventer at kunne henvende sig og blive hjulpet i mange forskellige kanaler. Men det kan være lettere sagt end gjort for kundecentret at håndtere de nye kanaler på en effektiv måde. Med Social Media Service kan medarbejderen besvare Facebook-beskeder til jeres virksomheds Facebook-profil fra samme skærmbillede, som han eller hun besvarer e-mails eller telefonopkald og meget mere.

Løsningen kræver, at I har vores Engagement Management-løsning.

Business cases

Overblik over alle jeres SoMe-kanaler

Indsamler, analyserer og rapporterer relevante indsigter fra Twitter, Facebook, blogs og online forums for jer.

Lad SoMe indgå naturligt i kundeservice

Hjælper jer til overblik over SoMe-kundekontaktere  og håndtere dem sammen med øvrige kundekontakter. Det gør det muligt at skabe en end-to-end-kunderejse for den enkelte kunde, som inkluderer SoMe.

Effektiv styring af kundetakten i SoMe-kanalerne

Hjælper jer med effektivt at tildele SoMe-samtaler til rette medarbjeder, med prioritere SoMe-kontakterne på linje med øvrige kanaler, med at eskalere og besvare spørgsmål og kritik fra de sociale medier.

About us

We help service-oriented companies and organisations throughout the Nordic countries to optimise and develop their customer experience. At the same time, we help Nordic finance houses and energy companies with telephony and information systems.

Axcess Nordic A/S

Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup

info@axcessnordic.com

+45 70 26 41 41

CVR: 34082863

Sales and delivery terms

Follow us:

Contact us