SoMe-kundeservice

Der er ikke noget nyt i, at kunder forventer at kunne henvende sig og blive hjulpet i mange forskellige kanaler. Men det kan være lettere sagt end gjort for kundecentret at håndtere de nye kanaler på en effektiv måde. Med Social Media Service kan medarbejderen besvare Facebook-beskeder til jeres virksomheds Facebook-profil fra samme skærmbillede, som han eller hun besvarer e-mails eller telefonopkald og meget mere.

Løsningen kræver, at I har vores Engagement Management-løsning.

Business cases

Overblik over alle jeres SoMe-kanaler

Indsamler, analyserer og rapporterer relevante indsigter fra Twitter, Facebook, blogs og online forums for jer.

Lad SoMe indgå naturligt i kundeservice

Hjælper jer til overblik over SoMe-kundekontaktere  og håndtere dem sammen med øvrige kundekontakter. Det gør det muligt at skabe en end-to-end-kunderejse for den enkelte kunde, som inkluderer SoMe.

Effektiv styring af kundetakten i SoMe-kanalerne

Hjælper jer med effektivt at tildele SoMe-samtaler til rette medarbjeder, med prioritere SoMe-kontakterne på linje med øvrige kanaler, med at eskalere og besvare spørgsmål og kritik fra de sociale medier.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer