Engagement Management

Det er ikke ualmindeligt, at kundecentrets medarbejdere bokser med et utal af systemer, applikationer og databaser, mens de håndterer kunderne. Det inviterer til fejl og ventetid for kunden, mens medarbejderen browser rundt efter den rigtige information.

Det betyder i praksis, at en dygtig medarbejder både skal være specialist i kundeservice og i at navigere rundt i alle jeres systemer. Det giver en længere oplæringstid og ofte en fokus på systemer frem for kunder.

Med en Engagement Management-løsning samler I adgangen til jeres kundedatabaser, service processer og kommunikationskanaler i ét eneste skærmbillede for medarbejderen.

Det betyder, at medarbejderen har samme lette adgang til at yde den gode service – uanset om det er en ny medarbejder under oplæring eller en erfaren specialist.

Business cases

Mere gøres rigtigt første gang = færre genkald

En væsentligt grund til at investere i et Kommunikationscenter vil være, at undgå de fejl, der ellers opstår, når de systemer, medarbejderen har til rådighed, er for komplekse at håndtere. Og at sætte medarbejderen i stand til i endnu højere grad at sikre, at kunden får løst hele formålet med henvendelsen første gang. Derfor vil en investering i et Kommunikationscenter afspejle et fald i antallet af returhenvendelser og dermed en lavere omkostning pr. kundekontakt.

Kortere samtaletid (AHT)

En Kommunikationscenterløsning vil sætte medarbejderen i stand til at hjælpe kunderne hurtigt og den gennemsnitlige håndteringstid vil falde. Det vil betyde korte ventetid for kunderne og øget tilfredshed. Og samtidig et betydeligt besparelsespotentiale, når de samme medarbejdere kan klare flere henvendelser end i dag.

Nemmere at indkøre og fastholde gode servicemedarbejdere

Som alle andre ønsker jeres medarbejdere altid at løse deres opgaver så effektivt og godt som muligt. Med en Kundecenterløsning bliver de for alvor i stand til at fokusere på det vigtige, kunderne. Det forkorter indkøringstiden af nye kolleger. Og det hjælper jer med at fastholde de rigtige medarbejdere, når de ikke længere oplever, at ’systembøvl’ forhindrer dem i at levere den gode service, de brænder for.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer