Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Tak for din interesse i at blive kontaktet af Axcess Nordic

Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.
Ved din tilmelding accepterer du at blive kontaktet af os:

Axcess Nordic
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@axcessnordic.com, så tager vi hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Personoplysninger, og hvad vi bruger dem til

Når du tilmelder dig vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, navnet på din virksomhed, dit telefonnummer samt eventuelt en besked til os.

Vi anvender disse oplysninger for at være i stand til at ringe dig op, præcis som du har bedt os om. Vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi ringer til, så vi kan give den bedst mulige service, når vi kontakter dig.  

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er fra persondataforordningens artikel 6, stk.1, litra a, henholdsvis litra b og litra f.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares på ubestemt tid.

Videregivelse

Vi vidergiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Dine oplysninger overføres ikke til lande udenfor EU og EØS

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig, slettet, jfr. Nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. Persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig vores nyhedsmails, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysninger med en sådan) om, at vi oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig vores nyhedsmails.

Du har ret til at få begrænset vores behandlinger af oplysninger rom dig jfr. Nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysningerne jfr. Persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse modbehandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til datatilsynet over vores behandlinger af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser

Følg os:

Kontakt os