Teknologi til traders

Er der én sektor, der altid er gået forrest, og har udnyttet teknologi til at drive forretningen fremad, så er det bankernes og finansinstitutternes trading-afdelinger. Det begyndte med brevduer, siden blev det telegrafen, og i dag forventer alle at kunne foretage alt digitalt – og helst også så automatiseret som muligt. 

Selv om telefonen er en disciplin, der har været i brug i mange år, så spiller telefoni stadig en helt central rolle for den moderne trader. Telefoni er også en teknologi i konstant udvikling, og derfor et område, hvor der er meget at hente for trading-afdelingen ved at udnytte de nyeste muligheder, fx ved at bruge stemmeanalyse-software til at skaffe indsigt i samtalerne.  

Når man benytter alle de teknologiske muligheder, får man let et meget komplekst miljø, og det kan være en udfordring at få det hele til at spille sammen uden at miste hastighed og overblik. Samtidig er der konstante udfordringer med nye regulativer og krav til compliance.  

Det er udfordringer, som Axcess Nordic har mange års erfaring med at håndtere. Vi fokuserer på at sikre den moderne trader – både i bank-, finans- og energisektoren – de optimale redskaber og teknologier til at håndtere hverdagens opgaver.  

 

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Betingelser for udsendelse af kontaktformularer

Følg os:

Udfyld formularen nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Footer