Bruger I også Skype for Business som platform for jeres kunde- eller borgerdialog? Kom godt i gang med at optage og arkivere dialogen -introduktion til Verint Verbas unikke recording-løsning

Hvorfor bør jeg tilmelde mig:

Bruger I også Skype for Business som platform for jeres kunde- eller borgerdialog? Så har I som IT-ansvarlige højst sandsynligt også en opgave i at arkivere denne dialog og stille den til rådighed for jeres organisation på en effektiv og sikker måde, uanset om årsagen er lovkrav eller et ønske om at forbedre servicekvaliteten eller noget tredje.

I dette webinar giver recording-specialist Andras Kis-Benedek en introduktion til Verint Verbas velafprøvede enterprise-løsning. En recording-løsning, der sætter jer i stand til at optage al jeres kunde- og borgerdialog, uanset om det er en telefonsamtale, en chat, en skærmdeling, en filoverførsel eller et videomøde, og derefter arkivere dialogen, så den bliver stillet til rådighed for jeres organisation.

Verint Verba leverer en komplet Collaboration Compliance løsning for Cisco UC og Microsoft Skype for Business. Verint Verba er implementeret hos mere end 1.500 kunder på tværs af mere end 60 lande, herunder de nordiske lande hvor Verint Verba anvendes hos mere end 100 organisationer (både private og offentlige). Axcess Nordic er Verint Verbas danske samarbejdspartner.

Med Andras Kis-Benedek

45 min. inkl. Q&A

Afholdes på engelsk

Kom godt i gang med at evaluere jeres kundesamtaler – demo af Calabrio Quality Management

Hvorfor bør jeg tilmelde mig:

Har I et kontaktcenter af en vis størrelse, er der behov for at sætte evaluering af kundesamtalerne i system. Både for at sikre jer, at jeres kundeservice har den kvalitet, I ønsker, og for at sikre, at den enkelte medarbejder får netop den feedback, der skal til for at hæve præstationen hos ham eller hende.

Tilmeld dig dette webinar for at få et hurtigt indblik i, hvordan I med et godt Quality Management system kan løfte jeres evalueringsindsats til et højere og mere professionelt niveau, hvor jeres medarbejdere vil opleve en langt mere konsistent, fair og operationel feedback.

Calabrio hører til blandt verdens førende producenter af Quality Management og hele den øvrige suite af såkaldte Workforce Optimisation-systemer, som kan hjælpe kontaktcentret til øget værdiskabelse. Både hver for sig og i kombination med hinanden.

Med Johanna Bernshed
45 min. inkl. Q&A
Afholdes på engelsk

Kom godt i gang med mandskabsplanlægning i kontaktcentret - demo af Calabrio WFM

Hvorfor bør jeg tilmelde mig:

Vagtplanlægning er en stor og vigtig opgave, når man har et kontaktcenter af en vis størrelse. Mange oplever, at den planlægningsopgave der i starten kunne håndteres manuelt, bliver stadig mere tidskrævende og kompleks, efterhånden som virksomheden vokser og I bliver flere i kontaktcentret. Det bliver pludselig svært at lave en vagtplan, der er fair over for alle. Og der skal ikke meget til at vælte læsset og gøre det svært at nå jeres service level-mål, når pludselige ferieønsker eller sygdom gør, at planen skal lægges om.

Tilmeld dig dette webinar for at få et hurtigt indblik i, hvordan I med et godt Workforce Management-system kan løfte vagtplanlægningen fra en triviel og tung manuel opgave til en værdiskabende ressourcestyring til glæde for både virksomheden, medarbejderne og kunderne.

Calabrio hører til blandt verdens førende producenter af mandskabsplanlægning og hele den øvrige suite af såkaldte Workforce Optimisation-systemer, som kan hjælpe kontaktcentret til øget værdiskabelse. Både hver for sig og i kombination med hinanden.

Med Johanna Bernshed
45 min. inkl. Q&A
Afholdes på engelsk

Compliance - optagelse til finansielle institutioner – en introduktion til Verint Verbas unikke Enterprise løsning

Hvorfor bør jeg tilmelde mig:

Du bør tilmelde dig, hvis du ønsker et godt indblik i, hvordan både jeres traditionelle telefoni, men også Skype for Business og trading-telefonien kan optages, arkiveres og aktiveres til proaktiv compliance-formål på den bedst mulige måde.

Det er en kendsgerning, at finansielle institutioner benytter flere kommunikationskanaler og værktøjer end nogen anden branche, og samtidig at institutionerne er underlagt de skrappeste compliance-krav.

Samtidig oplever vi blandt vores kunder i den finansielle branche en stærk interesse for at optage og arkivere kommunikationen samt at benytte optagelserne til proaktive compliance aktiviteter. Det gælder både den traditionelle telefoni, men også instant messaging, fx fra Microsoft Skype for Business eller trading-telefoni løsninger, fx fra BT (British Telecom).

Derfor har vi bedt Andras Kis-Benedek, som er specialist i recording-løsninger, om at give en grundig introduktion til Verint Verbas unikke Enterprise Compliance-platform. En løsning, der giver jer mulighed for at kombinere optagelser og dataarkiv med proaktive compliance-aktiviteter i én og samme løsning.

Verint Verba leverer en komplet Collaboration Compliance-løsning for Cisco UC og Microsoft Skype for Business. Verint Verba er implementeret hos mere end 1.500 kunder på tværs af mere end 60 lande, herunder de nordiske lande, hvor Verint Verba anvendes hos mere end 100 organisationer, både private og offentlige. Axcess Nordic er Verint Verbas danske samarbejdspartner.

Med Andras Kis-Benedek

45 min. inkl. Q&A

Afholdes på engelsk

Om os

Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S

Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup

info@axcessnordic.com

+45 70 26 41 41

CVR: 34082863

Salgs- og leveringsbetingelser

Følg os:

Kontakt os