Telefoni

En moderne telefoniløsning er en forudsætning for at stå stærkt i konkurrencen og være en del af det globale handelsmiljø. Det handler om hurtigt at kunne kommunikere med modparter og finde den rigtige partner til den givne handel.

Vi anerkender, at stabilitet er en nødvendighed for at kunne sikre den daglige handel, og derfor er der en tendens til ikke at ændre ved det, der allerede fungerer. Men moderne telefoni-teknologi rummer mange muligheder for at få mere ud af investeringen.

Vi kan hjælpe jer med at tage temperaturen på markedet ved at skabe indsigt i, hvad der tales om på trading flooret. Denne indsigt kan også bruges til opdage snyd og bedrag, så I kan reagere i tide.

Og så er der ’cutting edge’-teknologien Speech Analytics, som trading floors endnu ikke har taget til sig på samme måde, som nordiske kundecentre er begyndt at gøre det. Men Speech Analytics har potentiale til at give jer en stor konkurrencemæssig fordel.

Læs mere om Speech Analytics her.

Samtidig vil Speech Analytics kunne hjælpe jer med at overholde compliance krav, så det er måske kun et spørgsmål om tid, før vi ser de første Speech Analytics-installationer i nordiske trading floors.

Her hos Axcess Nordic er vi klar til en gennemgang af mulighederne set i lyset af jeres behov og ønsker.

Om os
Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S
Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup
info@axcessnordic.com
+45 70 26 41 41
CVR: 34082863
Salgs- og leveringsbetingelser
Cookie- og privatlivspolitik

Følg os:

Kontakt os