Mød Webhelp Nordic, Skandinaviens største outsourcing partner inden for kundeservice, der selv bruger gamification

Gamification vinder frem i kundecentrene lige nu, og med god grund: Motivering af medarbejderne kan både øge effektivitet og kundetilfredshed. Tilmeld dig vores morgenbrief og få en god introduktion til det spændende gamification-værktøj.

 

Hvorfor er motivation så vigtigt for kundecentret?

Jeres medarbejdere bliver målt på alt hvad de gør fra det øjeblik, de logger på telefonen. Hver eneste pause, kald, og hvert et sekund, der bruges til efterbehandling. Der er krav til salg, kvalitet, samtaletid, datakvalitet osv. Alt handler om tal, KPI’er og produktivitet, så behovet for samtidig at sikre et godt arbejdsmiljø er enormt! Johanna deler sine erfaringer med motivation i kundecenteret fra hendes tid hos British Gas, Storbritanniens største energiselskab.

Johanna Bernshed, WFO-konsulent hos Axcess Nordic

 

Hvordan kan gamification øge agenternes motivation?

Dee Niles, direktør hos vores partner, GamEffective giver indblik en unik gamification-platform, målrettet kundecentret, og som kan hjælpe jeres teams med at nå deres mål. Nøgleord for præsentationen: Personaliseret støtte til medarbejderen via real time feedback, gamication-mål og træninger – alt med det formål at øge kundetilfredshed, First Call Resolution’ og reducere Average Handling Time.

Dee Nilles, Director of Contact Centers Consulting at GamEffective

 

Case: Gamification hos Webhelp Nordic

Fredrik Jakobsson og Brent Bond deler deres personlige erfaringer med at implementere gamification i et kundecenter med 150 agenter. Hvad var udbyttet? Hvad skal man være særlig opmærksom på? Hvordan har gamification hjulpet Webhelp med at forbedre forretningskritiske KPI’er?

Fredrik Jakobsson, Global Program Development Manager hos Webhelp Nordic & Brent Bond, COO hos Webhelp Nordic, Nordens største Business Process Organisation

 

Tid og sted

Onsdag d. 30. oktober
kl. 8.30 - 10.00
Lautrupvang 6, 2750 Ballerup

Du er velkommen allerede kl. 8.00 til croissanter og morgenkaffe.

OBS: Først til mølle

Antallet af pladser er begrænset, og tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet.

Målgruppe

  • Kundeservice
  • Salg og performance
  • HR, træning og e-learning
  • Udvikling af forretningsprocesser

Arrangementet er gratis (men kræver tilmelding)

Mere info om arrangementet

Christian Gumark (Axcess Nordic)
chg@axcessnordic.com
+45 53 78 00 57

OBS

Alle præsentationer vil være på engelsk

 

Tilmeld Morgenbrief

Ja tak

Om Webhelp 

Webhelp er globalt markedsledende inden for outsourcing af virksomhedsprocesser (BPO) og har over 50.000 medarbejdere. Udvikler kundeservice og customer experience på vegne af nogle af verdens mest progressive brands. Håndterer kundeservice for mere end 500 partnere på tværs af mere end 35 lande og i mere end 140 kundecentre.

Om GamEffective

Gameffective er en markedsledende løsning indenfor performance og e-learning. Løsningen er fokuseret på kontaktcentermiljøer, men er også bredt anvendt indenfor fx retail sektoren. Axcess Nordic har været partner med Gameffective siden 2018. Vi har uddannet vores konsulenter og er i dag parate til at hjælp det nordiske marked i gang med at bruge løsningerne. Læs mere om samarbejdet. 

 

Om os

Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S

Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup

info@axcessnordic.com

+45 70 26 41 41

CVR: 34082863

Salgs- og leveringsbetingelser

Følg os:

Kontakt os