Compliance Recording

Flere brancher bliver stillet over for nye krav om at kunne dokumentere den rådgivning, de yder kunderne, og det kræver, at dokumentation for rådgivningen gemmes og kan findes frem igen i tvivlstilfælde. Og samtidig er der skærpede krav til databeskyttelse som gør, at I skal opbevare kundens oplysninger på en sikker måde og være i stand til at slette dem på forlangende.

Når det gælder telefonisk rådgivning, er den nemmeste måde at leve op til kravene at optage samtalerne og at sikre sig, at det system, I vælger, kan leve op til alle de sikkerhedsmæssige krav. Det gør de optagesystemer, vi leverer.

Fordele

  • Mulighed for kryptering i forhold til PCI compliance-krav
  • Mulighed for redundans for at sikre 99,99% oppetid
  • Mulighed for implementering on-prem eller i hybrid cloud setup
  • Et administrationspunkt for løsninger, der er multiple og globale
  • Designet til nutidens multi channel kontaktcenter-setup, så voice, screen, chat osv. kan optages
  • Mulighed for optagelse af traditionelle PBX’er, softphones og trading floor-telefoniløsninger i en og samme løsning
  • Microsoft Skype for Business-understøttelse
  • Understøtter virksomheders ønske om at forstå kunderne, og hvorfor de ringer
  • Understøtter virksomheders ønsker om at forstå, om medarbejderne giver den rådgivning og support, som er best practice

Business cases

Indfri de lovmæssige krav

MIFID og MIFID 2 stiller krav omkring optagelse af finanssektorens håndtering af transaktioner og kommunikation, der vedrører disse. Virksomheder bliver derfor nødt til at imødekomme kravene for ikke at skulle stå med en risiko for at miste fx en banklicens eller modtage bøder fra de offentlige instanser.

Understøt mulighederne for den optimale kundeservice

Hvis en virksomhed har høje ambitioner om deres kundeservice, er optagelser af kundeinteraktioner (telefonsamtaler, chat, skærme m.m.) en vigtig nøgle i at forstå, hvordan medarbejderen har håndteret en kunde, og hvad kunden egentlig efterspørger.

Bedre risikostyring

Optager en organisation de interaktioner (telefonsamtaler, chat, skærme m.m.) som indgår i dialogen mellem medarbejdere og kunder, er der mulighed for senere at afspille dem, og få håndgribelige beviser for, hvad der var op og ned i en sag. Kundetvister kan således nemt afgøres, hvis man har dokumentationen.

Om os

Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S

Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup

info@axcessnordic.com

+45 70 26 41 41

CVR: 34082863

Salgs- og leveringsbetingelser

Følg os:

Kontakt os