Verint Systems

Axcess Nordic har leveret løsninger fra Verint Systems siden 2011. Verint systems har en bred palet af løsninger til det moderne kundecenter. Værktøjer til at effektivisere arbejdet (fx mandskabsplanlægning og kommunikationscenter), forbedre kundekommunikationen (fx Quality Management), levere operationelle indsigter (fx Speech Analytics) og regulære kommunikationssystemer.

Verint Systems er en global markedsleder inden for det, man typisk kalder WFO (Work Force Optimization) og WFM (Workforce Management), og flere end 10.000 virksomheder og organisationer i over 180 lande – herunder 80 % af Forbes Fortune 100-virksomheder – benytter løsninger fra Verint Systems.

Ifølge både Gartner Magic Quadrant og Forrester Wawe er Verint blandt de 3 ledende aktører inden for WFO.

Axcess Nordic sælger og implementerer løsninger på vegne af Verint Systems i de nordiske lande og har status som Platinium Partner (højest mulige partnerstatus), hvilket kræver både et særdeles bredt og dybt kendskab til løsningerne.

Calabrio

Calabrio tilbyder en suite inden for det, man kalder Workforce Optimization (WFO), og tilbyder løsninger for både små og mellemstore virksomheder, store enterprise-virksomheder samt offentlige organisationer.

Calabrios løsninger har den fordel at de både kan tilbydes lokalt installeret, via cloud og som hybrid.

Calabrio tilbyder værktøjer til at effektivisere arbejdet (fx mandskabsplanlægning og performance managent), forbedre kundekommunikationen (fx Quality Management) og Compliance Recording til at optage kundesamtaler.

Ifølge både Gartner Magic Quadrant og Forrester Wawe er Calabrio en af de 3 ledende aktører inden for WFO, og Calabrios løsninger kendetegnes ved at være meget intuitive og lette at anvende.

Axcess Nordic sælger og implementerer løsninger på vegne af Calabrio i de nordiske lande og har status som Platinium PLUS-partner (højest mulige partnerstatus), hvilket kræver både et særdeles bredt og dybt kendskab til løsningerne.

AVAYA

Axcess Nordic har indgået partnerskab med Avaya for at kunne tilbyde certificeret konsulentbistand. Vi sælger, implementerer, supporterer og rådgiver om Workforce Optimization (WFO) og Workforce Management (WFM)-løsninger til Avaya-platforme.

Avaya indgår i et strategisk partnerskab med Verint Systems. Det betyder, at hvis I benytter en Avaya-platform, kan I købe WFO-og WFM-løsninger fra Verint Systems via Avaya. Det giver jer adgang til best-in class-løsninger og direkte support. 

Avaya er en global markedsleder inden for IP-telefoni, collaboration og kontaktcenterløsninger. Gennem de sidste 10 år er der implementeret Avalya-løsninger for flere end 4,5 million kundecentermedarbejdere verden over. 

I de nordiske lande spiller Avaya en dominerende rolle, især inden for kontaktcenterløsninger. 

Axcess Nordic er certificeret Avaya-partner.

CISCO

Axcess Nordic har en fokuseret tilgang til at understøtte Ciscos collaboration-løsninger, der bl.a. indebærer en række løsninger der kan fungere ovenpå et Cisco baseret telefoni- og kontaktcenter setup. Således tilbyder vi b.l.a. certificeret konsulentbistand, og har ret til at sælge, implementere, supportere og rådgive inden for Workforce Optimization (WFO) og Workforce Management (WFM)-løsninger til Cisco-platforme.

Cisco har indgået strategisk partnerskab med både Calabrio og Verint Systems, som gør, at man som Cisco-kunde kan købe WFO- og WFM-løsninger fra både Calabrio og Verint systems via Cisco, og på den måde få adgang til best-in class-løsninger, der er kompatible og kan supporteres direkte. Løsninger kan købes som Cisco-OEM eller via det såkaldte Cisco Solution Plus program.

Cisco er en global markedsleder indenfor IP-telefoni, video, collaboration og kontaktcenterløsninger.

Microsoft

Hos Axcess Nordic er vi meget opmærksomme på, at Microsofts løsninger inden for collaboration (fx Skype for Business og Office 365 med Skype) er collaboration-løsninger, som vinder frem i de nordiske lande. Derfor tilbyder vi også værktøjer, der understøtter disse platforme, fx Compliance Recording.

Derfor tilbyder vi også vores løsninger til disse platforme, det gælder fx Compliance Recording. Her kan vi tilbyde at optage en Microsoft-baseret kommunikation, som fx kunne være Skype chat, voice, tekst- og email-interaktioner samt skærmdata med en løsning baseret på Verint Systems.

For nærmere information, se evt.:

http://partnersolutions.skypeforbusiness.com/solutionscatalog/applications/verint-call-recording

Axcess Nordic er klar til at tale med Microsoft-kunder om jeres krav og ønsker til Workforce Optimization (WFO).

IPC

Pålidelig kommunikation er nøglen til en effektiv arbejdsstation, når finanshuses og energiselskabers trading-afdelinger handler på de globale markeder.

Her hører IPC til blandt de globale markedsledere inden for informations- og kommunikationsteknologi til trading floors, som er kendt for at kunne tilfredsstille selv de mest krævende traders.

Axcess Nordic og IPC har været partnere i mere end 10 år og leverer og supporterer i dag IPC’s løsninger til flere nordiske finans- og energiselskaber, som benytter IPC som en moderne og effektiv kommunikationsplatform.

SBFI

SBFI har bygget et solidt brand op som leverandør af specialbyggede borde og opbevaringsløsninger til trading floors og kontrolrumsmiljøer. SBFI’s borde er konstruerede til at kunne tilbyde både plads, køling og opstilling til den mest krævende trader-arbejdsplads.

Axcess Nordic og SBFI har arbejdet sammen i mere end 10 år om at levere de mest moderne og professionelle løsninger til det nordiske finans- og kontrolrumsmarked.

Amulet Hotkey

Amulet Hotkey leverer compute, performance, fleksibilitet og skalerbarhed til arbejdsstationer og desktop-infrastruktur i en kvalitet, som imødekommer de mest krævende arbejdsstationer. Derfor har Amulet Hotkey relevante løsninger til især trading floors og kontrolrum, som typisk har høje krav til hastighed, redundans og multiple skærme der alle skal fungere optimalt.

Axcess Nordic og Amulet Hotkey har arbejdet sammen siden 2013 om at levere løsninger til det nordiske marked.

Om os

Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S

Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup

info@axcessnordic.com

+45 70 26 41 41

CVR: 34082863

Salgs- og leveringsbetingelser

Følg os:

Kontakt os