ATEA

Axcess Nordic og ATEA har samarbejdet siden 2014, da ATEA købte Axcess, som dengang ejede Axcess Nordic. Dermed fik vi mulighed for at samarbejde med Danmarks største IT-forhandler.

Axcess Nordic deler i dag kontor med ATEA (ATEAS hovedkontor i Ballerup), og samarbejder tæt om en række kunder i Norden.

ATEA er Europas næststørste IT-virksomhed med flere end 7.000 medarbejdere og fokuseret på IT-infrastruktur, client services, sikkerhed, collaboration og mange andre elementer i en organisations IT-setup. ATEA leverer til og opererer i alle de nordiske lande.

Jansson

Jansson er en Danmarks største IT- og EL-elektronik leverandører i Danmark, med en samlet stab på mere end 220 medarbejdere. Jansson består af 3 forretningsområder (EL, Alarm og kommunikation).

Axcess Nordic’s samarbejde med Jansson er forankret i Janssons forretningsområde Kommunikation, som tilbyder telefoni- og kontaktcenterløsninger fra flere forskellige markedsledende producenter, bl.a. Microsoft Skype og Avaya.

I samarbejde med Jansson tilbyder vi vores markedsledende Workforce Optimization (WFO)-løsninger, der er kompatibelt med fx et Avaya-baseret kontaktcenter og med krav til Skype for Bussiness-løsninger om Compliance Recording.

ComIzed

ComIzed er en relativ ny aktør på det danske marked, stiftet i 2016 og har bla. allerede etableret sig om en væsentlig leverandør af Avaya.

ComIzed er specialiseret i såkaldt Unified Communications, hvor de integrerer og samler kunders interne og eksterne kommunikationsværktøjer så de taler sammen og sikrer bedre og mere effektive arbejdsgange. Derudover hjælper de med kontaktcenterløsninger.

I samarbejde med Comized tilbyder vi vores markedsledende Workforce Optimization (WFO)- løsninger i en konstellation, som er relevante, hvis I benytter Avaya i jeres kontaktcenter.

Saven

Saven er et svensk selskab med hovedkontor i Stockholm, der er specialister inden for Compliance Recording og tilbyder markedsledende løsninger af Workforce Optimization (WFO). 

Axcess Nordic og Saven arbejder sammen på flere områder, især om IPC (telefoniløsninger til trade floors) og om NICE (WFO-løsninger) til kunder i Sverige. 

Samarbejdet giver Axcess Nordic mulighed for sikre rigtig gode reaktionstider på support til kunder med kontorer i Sverige.

Racom

Racom er et norsk selskab med hovedkontor i byen Skien, der er specialister inden for Compliance Recording, sikkerhed og trade floor- løsninger. 

Axcess Nordic og Racom arbejder sammen på flere områder, især om IPC (telefoniløsninger til trade floors) og om NICE (WFO-løsninger) til kunder i Norge. 

Samarbejdet giver Axcess Nordic mulighed for at sikre rigtig gode reaktionstider på support til kunder med kontorer i Norge.

Tele-Com Bergen

Tele-Com er et norsk selskab med hovedkontor i Bergen, der er specialister inden for Workforce Optimization (WFO) og med løsninger til både kontaktcenter og trade floors. 

Axcess Nordic og Tele-Com arbejder sammen på flere områder, især om IPC (telefoniløsninger til trade floors) og om NICE (WFO-løsninger) til kunder i Norge. 

Samarbejdet giver Axcess Nordic mulighed for at sikre rigtig gode reaktionstider på support til kunder med kontorer i Norge.har kontorer på tværs af Norge.

Endor

Endor er et islandsk selskab med hovedkontor i Reykavik, og specialister på IT-infrastrukturløsninger. Endor leverer IT-services, der tager ansvaret for hele leverancen. 

Samarbejdet med Endor betyder, at Axcess Nordic kan tilbyde virksomheder og organisationer i Island vores løsninger og services. Endor forhandler løsningerne på vegne af Axcess Nordic på det islandske marked.

Axcess Nordic samarbejder om at hjælpe vores kunder i Island, der benytter sig af Thomson Reuters-informationsløsninger. Her bliver support-behov håndteret i tæt samarbejde mellem Endor og Axcess Nordic.

Thomson Reuters

Thomson Reuters er et af verdens største og mest anerkendte nyhedsbureauer, også inden for finansiel markedsinformation. Alene det faktum, at virksomheden har omkring 45.000 medarbejdere på lønningslisten, siger noget om størrelsen og betydningen.

Axcess Nordic og Thomson Reuters har samarbejdet siden 2013 om at levere finansielle nyheder til nordiske trading-afdelinger. Axcess Nordic leverer på den baggrund service og support på vegne af Thomson Reuters til banker og energiselskaber i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Axcess Nordic håndterer service og support hurtigt og effektivt for vores fælles kunder både ’remote’ og ’onsite’, når dette er nødvendigt.

Om os

Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S

Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup

info@axcessnordic.com

+45 70 26 41 41

CVR: 34082863

Salgs- og leveringsbetingelser

Følg os:

Kontakt os