Sådan får I endnu mere ud af jeres kundesamtaler

I bruger meget tid på at tale med jeres kunder – men bruger I tiden rigtigt? Er det muligt at give kunderne en endnu bedre oplevelse og samtidig styrke forretningen?

Axcess Nordic og WHI inviterer i fællesskab til gratis morgenbrief tirsdag den 30. januar. Kom og hør to skarpe ekspertbud på, hvad fremtiden bringer teknologisk og forretningsmæssigt – og få et stærkt værktøj med hjem, som I kan bruge med det samme.

Hør, hvordan spillereglerne er ved at blive ændret
Lise Gøttsche, WHI, fortæller om de fem vigtigste service-trends lige nu. Fem områder, hvor mulighederne og udfordringerne er under forandring – og som I skal være opmærksomme på i 2018.

Hør, hvad ny, brugervenlig teknologi kan gøre for jer
Christian Gabriel, Axcess Nordic, fortæller om Speech Analytics og Automatiseret kvalitetsmåling, der på en nem måde giver jer operationel indsigt i alle jeres samtaler på en gang.

Få et stærkt samtaleværktøj med hjem
Jacob Andresen, WHI, forklarer, hvordan I med en simpel model kan bygge jeres brand ind i hver enkelt samtale og og give kunden en god og inspirerende oplevelse hver gang.

Tid og sted

Tirsdag d. 30 januar
kl. 8.30-10.00
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

Du er velkommen allerede kl. 8.00 til croissanter og morgenkaffe.

Parkering er gratis. Hvis du parkerer på ATEAS gæsteparkering, skal du dog huske at registrere dig i receptionen.

OBS: Først til mølle

Antallet af pladser er begrænset, og tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet.

Om morgenbriefen

Målgruppen for  morgenbriefen er ledere og praktikere fra kundecenteret eller med professionel interesse i kundeservice. Arrangementet er gratis (men kræver tilmelding).

Mere info om arrangementet

Christian Gabriel (Axcess Nordic)

+45 42 14 04 29

 

Tilmeld dig morgenbrief den 30. januar nu

Om WHI

WHI  (Welcomed, Heartfelt and Interesting) er et konsulenthus, der har specialiseret sig i at designe og implementere forretningsorienteret kundedialog.

WHI har arbejdet med brands som MATAS, Konica Minolta, Netgroup, DIBS og Børsen.

 

Om Axcess Nordic

Axcess Nordic arbejder med førende software-huse inden for det, man typisk kalder Workforce Optimization (WFO) og Workforce Management (WFM).

Det er alt, lige fra optagelse af samtaler, samtaleanalyse til  kvalitetssikring og mandskabsplanlægning og meget mere til at understøtte moderne kontaktcentre.