Optag jeres samtaler

Man kan lytte til ’the voice of the customer’ på mange måder. Nogle starter med at sætte sig i kundecentret ved siden af en medarbejder og lytte med, mens samtalen foregår. Men stadig flere begynder at optage samtalerne, både for at kunne vende tilbage og lytte igen og igen. Og for ikke at påvirke situationen på samme måde, som hvis I sidder med ved bordet.

Alt efter hvilket system man investerer i, giver Samtaleoptagelse adgang til at arbejde med samtalerne, søge i dem, tilføje noter og dele dem. Samtaleoptagelse er samtidig grundlaget for mange af WFO-systemerne og er derfor det naturlige sted at starte, når I vil effektivisere jeres kundecenter.

Fordele 

  • Søg samtaler på baggrund af tidsstempel, medarbejder, varighed m.m. 
  • Afspil samtalen i normalt tempo eller hurtigere 
  • Tilføj dine noter for at huske bestemte elementer og vende tilbage til netop det afsnit  
  • Marker samtaler, som du ønsker at lytte til senere 
  • Stereooptagelse gør det muligt at afspille en kanal ad gangen 
  • Let at dele samtaler med kolleger 

Business cases

'Voice of the Customer' - direkte fra kilden

I virkeligheden er alle de mange forskellige afskygninger af kundemålinger og -undersøgelser en omvej til at forstå ‘The Voice of the Customer’. I telefonsamtalerne med jeres kunder har I derimod adgang til ‘The Voice of the Customer’ direkte fra kilden. Derfor starter gode kundefokusere initiativer med at lytte til kundesamtalerne.  

Spar tid på at genfinde interessante samtaler

Afspilleren gør det muligt at markere samtaler, som du finder interessante at vende tilbage til. På den måde er det let at genfinde specifikke samtaler mellem alle de tusinder eller måske millioner af samtaler, som I vil have arkiveret.  

Spar tid på lytning

En samtale på fem minutter tager normalt fem minutter at aflytte – det er der ikke noget underligt i. Men med en god afspillefunktion har du en række muligheder for at forkorte den tid uden at det går ud over udbyttet. Har du allerede markeret de relevante dele i en samtale, kan du naturligvis nøjes med at lytte til dem. Samtaler mellem mennesker indeholder en del pauser. Den visuelle del af afspillefunktionen gør det muligt at springe disse pauser over, når du lytter. Og så giver afspilleren mulighed for at afspille samtalen iet hurtigere tempo. Alt sammen for at spare din tid på at aflytte den enkelte samtale. 

Fokuser på kundeoplevelsen

Fordi I optager samtalerne i stereo, giver det mulighed for at skrue helt ned for medarbejderen og lytte ensidigt til kunden. Det er en rigtig god øvelse i for alvor at lytte efter, hvad kunden I VIRKELIGHEDEN siger. Og har I også Speech Analytics, gør denne funktion det muligt at fremsøge og kategorisere samtaler alene efter ord og temaer fremsat af kunden.  

Fokuser på medarbejderen

Fordi I optager samtalerne i stereo, giver det jer mulighed for at skrue helt ned for kunden og alene lytte til kunden. Det er en rigtig god øvelse i at fokusere på, hvordan medarbejderen EGENTLIG formulerer sig. Studere spørgeteknik og rådgivning osv. Og har I også Speech Analytics, gør denne funktion det muligt at fremsøge og kategorisere samtaler alene efter ord og temaer fremsat af medarbejderen.   

Om os

Vi hjælper servicefokusererede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen. Samtidig hjælper vi nordiske finanshuse og energiselskaber med telefoni- og informationssystemer.

Axcess Nordic A/S

Lautrupvang 6, DK-2750 Ballerup

info@axcessnordic.com

+45 70 26 41 41

CVR: 34082863

Salgs- og leveringsbetingelser

Følg os:

Kontakt os